Головна Шоу-бізнес Не тільки маєток: Бен Аффлек і Дженніфер Лопес розпочали розпродаж речей з будинку

Не тільки маєток: Бен Аффлек і Дженніфер Лопес розпочали розпродаж речей з будинку

by admin

Якщо особняк пари досі нікого не зацікавив, то твори мистецтва та «інші цінні предмети» знаходять своїх нових власників.

Актор Бен Аффлек і його дружина Дженніфер Лопес, які переживають серйозну кризу в шлюбі напередодні другої річниці весілля, не тільки виставили на продаж свій розкішний маєток у Бель-Ейр, запросивши за нього $65 мільйонів, а й уже встигли продати картини та «інші предмети» колекціонерам на початку червня, пише Page Six з посиланням на свої джерела.

«Ми чули, що колекціонери та зацікавлені особи купували «предмети мистецтва і деякі предмети», які «щойно надійшли в продаж», — ідеться в публікації.

Представники пари поки що ніяк не відповіли на запит таблоїда про коментарі.

Тим часом Бен і Дженніфер продовжують жити окремо і практично не з’являються разом в останні кілька тижнів. Ба більше, поки Лопес відпочивала в Європі, катаючись між Італією та Францією, Аффлек вивіз з їхнього особняка свої речі.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини