2
Вже давно готую курячі відбивні саме так, бо таким методом вони виходять нанійжніші і найсоковитіші. У нас в сімʼї всі їх люблять, і дорослі і діти.
Інгредієнти:
- Куряча грудка-1 шт.
- Яйця -2 шт
- Кефір-100 мл
- Борошно -3 ст. ложки
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
Курку промийте і промокніть паперовими рушниками, щоб не залишалося зайвої вологи. Підготовлене філе наріжте поперек волокон. Товщина кожного шматка має бути більше 2 см.
Кожен шматочок трохи відбиваємо молоточком, трохи солимо, перчимо.
В окремій ємності збиваємо яйця, додаємо кефір, сіль, перець та 3 ст. ложки борошна.
Поміщаємо відбите філе в кляр і залишаємо на 30 хвилин.
У сковороді розігріваємо олію. Викладаємо на неї курячі відбивні. Обсмажуємо курку на середньому вогні приблизно по 2-4 хвилини з кожного боку до появи золотистої скоринки.
Виходять дуже смачні відбивні. Смачного.