Головна Шоу-бізнес Перше кохання Бена Аффлека: хто вона і чому стала самітницею

Перше кохання Бена Аффлека: хто вона і чому стала самітницею

by admin

З Шаєн Догерті Бен Аффлек зустрічався сім років, поки не закрутив роман із Гвінет Пелтроу. Пізніше він намагався повернути Шаєн, але безуспішно.

Поки всі спостерігають за тим, як руйнується шлюб Бена Аффлека і Дженніфер Лопес, таблоїд Daily Mail вирішив нагадати читачам про те, яка жінка стала першим коханням оскароносного актора, режисера і сценариста.

З Шаєн Догерті майбутня зірка Голлівуду зустрічався довше, ніж був із Джей Ло. Пара була разом з 1990 до 1997 року, і востаннє їх бачили незадовго до розставання на прем’єрі фільму «У гонитві за Емі» в березні 1997-го. Симпатична брюнетка познайомилася з Аффлеком 1990 року, коли вони обидва приїхали до «Комуністичного табору Торо» у Вермонті. Це був літній табір, відомий купанням голяка і соціалістичною політикою.

Незважаючи на те, що вони відвідували різні середні школи в районі Бостона, молоді люди швидко знайшли спільну мову. За словами джерела, яке свого часу було в таборі разом із Беном і Шаєн, Ротман була милою і приземленою.

«Вона була дівчинкою. Вона мені дуже, дуже сподобалася. Вона ніколи не була разюче чудовою супермоделлю. Вона не яскрава. Але її манера поведінки була чарівна», — розповів інсайдер.

Аффлек у таборі був душею компанії та заводилою. А ще, щоб справити враження на дівчат, він часто віджимався і демонстрував свою фізичну підготовку. Він виступав у шкільній команді з легкої атлетики. Бен також досяг успіху в бігу пересіченою місцевістю: його команда того ж року виграла чемпіонат Приміської ліги і посіла друге місце в штаті Массачусетс.

Крім захоплення спортом, Аффлек і його однокласник Метт Деймон уже в юності стали зірками екрану, знімаючись у шоу PBS «Подорож Мімі».

«Він був кумедним, але йому подобалося розповідати людям, що його показують по телевізору. Метт поводився більш стримано», — згадує інформатор.

Як і Аффлек, Ротман також була відома своєю спортивною майстерністю. Товариші по волейбольній команді охрестили її «нашою зброєю на задньому майданчику» в щорічнику Murivian Бруклінської середньої школи за 1989 рік.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини