Головна Шоу-бізнес «Веном» повертається: розробники фільму презентували перший трейлер «Останній танець»

«Веном» повертається: розробники фільму презентували перший трейлер «Останній танець»

by admin

Варто зазначити, що назва трилогії «Останній танець» дає зрозуміти глядачам, що цей епізод фільму стане останнім. Прем’єра третьої частини відбудеться вже цієї осені — 24 жовтня.

В середині осені 2024 на кіноекрани повернеться американський фантастичний екшн про супергероїв, заснований на персонажі Marvel Comics Веномі, «Веном: Останній танець». Кінокомпанія Sony Pictures Entertainment презентувала перший трейлер фільму в якому головну роль зіграв незмінний Том Гарді.

Зокрема, «Веном: Останній танець» — це третя частина трилогії, в якій головний герой, журналіст Едді Брок, якого зіграв 46-річний британський актор, якого глядачі вже бачили в попередніх частинах фільму, возз’єднається з Веномом — розумним інопланетянином, з яким вже також знайомий глядач. У продовжені Едді матиме надлюдські здібності, завдяки яким, в команді з Веномом, буде боротися проти злих героїв.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини