Головна Lifestyle Що про людину може розповісти її зовнішність?

Що про людину може розповісти її зовнішність?

by admin

Чи знали ви, що ваша зовнішність може розповісти про вас куди більше, ніж вам хотілося? І ми говоримо не стільки про зв’язок тіла і характеру, коли можна з одного погляду визначити статус людини або її звички, скільки про психічні процеси і явища, які не видимі оку. Готові дізнатися щось нове? Пропонуємо уважніше придивитися до своїх знайомих.

Що зовнішність може розповісти про людину: 11 цікавих фактів

Чим довші ноги людини, тим менше у неї шансів захворіти на цукровий діабет

Вчені підрахували, що статистично ця хвороба частіше обходить стороною людей з зростанням вище середнього. Погана новина — у них більше шансів отримати проблеми зі зв’язками і судинами.

Люди з високо посадженими бровами і видатним чолом викликають в оточуючих куди більший запас симпатії і довіри, ніж ті, у кого цей атрибут відсутній

Чим нижче брови і ширше обличчя — тим менше довіри. Чисто на інстинктивному рівні.

Чоловіки з широкими вилицями і квадратною щелепою — відмінні друзі, які ніколи не залишать товариша в біді і завжди прийдуть на допомогу

Вони можуть здаватися похмурими і агресивними, але на ділі це віддані сім’янини, які здатні без зайвих прелюдій пожертвувати своїми інтересами на благо близьких.

Звичка кусати нігті — ознака не стільки тривожності, скільки людини, нездатної сидіти без діла, яка звикла у будь-якій ситуації зайняти себе чимось корисним

Стрес і томливе очікування спонукають перфекціоністів робити хоч що-небудь. Наприклад, гризти ручку, тупати ногою або обкушувати нігті.

Високе розташування пупка може обіцяти людині успіхи в спорті

Особливо у сферах, пов’язаних зі стрибками та бігом. У багатьох олімпійських чемпіонів пупок розташований на 2-3 см вище середнього. Таким чином зрушуючи центр ваги і даючи відчутну перевагу.

Люди з однаковим кольором очей часто мають схожі поведінкові патерни і життєві цінності

Вся річ у тому, що за колір райдужки відповідають ті самі гени, які беруть участь у формуванні лобових часток головного мозку, роблячи нашу поведінку усвідомленою.

Люди, які здатні покриватися яскраво-червоним рум’янцем, сприймаються суспільством як більш щирі і благородні співрозмовники

Від них рідше чекають каверзи або невдячності. Саме з цієї причини їх знаходять симпатичними частіше інших. А ще у них більше шансів зав’язати тісні дружні зв’язки.

Чим доглянутіше взуття вашого знайомого, тим імовірніше, що він бореться з підвищеною тривожністю

Особливо це характерно для людей, які воліють носити незручні модельні туфлі на високому каблуці. Люди спокійні віддають перевагу комфорту у всьому, так що на їх ногах можна побачити кеди або кросівки.

Харчові звички співрозмовника мають прямий зв’язок з його характером

Якщо людина завжди їсть повільно — вона упевнена в собі і звикла бути господарем ситуації. Якщо вона справляється з стравою за пару хвилин — перед вами нетерплячий, зате амбітний представник, який вміє досягати поставлених цілей. Колупання в страві і нескінченні дрібниці видають прихований невроз. Звичка їсти гарнір, салат, основну страву окремо — ознака людей, орієнтованих на дрібні завдання і не здатних поставити глобальні цілі.

Якщо молода мама носить свого малюка на правому боці або часто заколисує дитину правою рукою — це свідчення прихованої депресії або сильного стресу

Особливо часто ним страждають жінки, які щойно родили, психіка яких піддалася сильним випробуванням, а емоції нестабільні через гормональне розбалансування. Навіть якщо вона все заперечує, будьте уважні. Стрес може бути не виявленим.

Чим швидше новонароджений хлопчик набирає вагу, тим імовірніше, що в зрілому віці у нього буде підвищений рівень тестостерону, який безпосередньо впливає на темперамент чоловіка і його спортивні досягнення

Таким чином, швидкий набір ваги хлопчиками до 3-х років часто вказує на майбутніх донжуанів і зірок спорту.

Як бачите, зовнішність може досить багато розповісти про людину!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини