Головна Рецепти Такого з фаршу ви ще не готували! Замість відбивних та котлет. Смакота за 15 хв! Все просто та швидко

Такого з фаршу ви ще не готували! Замість відбивних та котлет. Смакота за 15 хв! Все просто та швидко

by admin

Ділюсь незвичайним і смачним рецепт із фаршу і круглих вафельних коржів. Готова страва соковита, смачна, м’яка й ароматна. Вона дуже нагадує відбивні. Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти:

  • Фарш (будь-який) – 500 гр. (у мене свинячо-курячий)
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль і чорний перець – за смаком
  • Круглі вафельні коржі – 4 шт.
  • Олія для смаження

Заливка:

  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко – 50 мл.
  • Сіль і чорний перець за смаком

Приготування:

Цибулину дрібно нарізаю. Якщо не хочете, щоб цибуля відчувалася в готовій страві, тоді подрібніть її блендером або через м’ясорубку.

До фаршу додаю цибулю, яйце, мелений чорний перець і сіль за смаком. Перемішую. Фарш візуально ділю на 4 частини.

Далі беру круглі вафельні коржі. На кожен корж намазую 1 частину фаршу, рівномірно розподіляючи по всій поверхні.

З’єдную коржі. Аналогічно намазую ще 2 коржі та з’єдную один з одним.

Коржі розрізаю на порційні шматки.

Заливка:

Далі в миску розбиваю яйця, вливаю молоко та всипаю солі. Збовтую виделкою.

Шматочок із фаршем вмочую в яйце й одразу ж викладаю на розпечену сковороду з олією. Обсмажую в розпеченій олії на середньому вогні до золотистої скоринки.

Потім перевертаю на інший бік, вогонь зменшую до мінімального і смажу під кришкою 5-7 хв.

Страва готова! Через те, що я цибулю дрібно порізала, вона злегка похрускує, якщо її подрібнити блендером, то відчуватися не буде.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини