Всі шукають цей рецепт, а я розкажу! Найсмачніші булочки з сиром, які я пробувала. Готувати цю смакоту зовсім не складно! Всі їх дуже люблять!
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно – 320 гр.
- Молоко – 100 мл. (кімнатної температури)
- Яйце – 2 шт.
- Олія рослинна – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1/3 ч. л.
- Ванілін – 1.5 гр.
- Дріжджі пресовані – 10 гр.
- Вершкове масло – 75 гр.
Начинка:
- Сир (9%) – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – 8 гр.
- Манка – 1 ст. л.
- Сіль – 1/4 ч. л.
Посипка:
- Борошно – 50 гр.
- Цукор – 25 гр.
- Масло вершкове холодне – 25 гр.
Приготування:
Тісто:
В глибокій мисці змішую тепле молоко з цукром та дріжджами, перемішую і залишаю на 15 хвилин.
Додаю борошно та яйця, сіль, ванілін, рослинну олію. Замішую тісто.
Накриваю тісто харчовою плівкою та залишаю в теплому місці на 1 годину.
Начинка:
До сиру додаю яйце, цукор, манну крупу, ванільний цукор та сіль, перемішую.
Посипка:
До борошна додаю цукор та холодне вершкове масло, перетираю у крихту.
Змащую стіл, тісто і руки рослинною олією, розкатую тоненький пласт. Змащую тісто розм’якшеним вершковим маслом.
Завертаю тісто у рулет.
Ділю на 12 рівних частин. Накриваю харчовою плівкою та залишаю в холодильнику на 20 хвилин.
Руками формую квадратні пласти, товщиною приблизно 3-4 міліметри.
Накладаю по 1 чайній ложці сирної начинки і закриваю тісто, формуючи конвертики.
Викладаю булочки на форму застелену пергаментом, накриваю харчовою плівкою ще на 30 хвилин.
Тоді змащую яйцем та посипаю посипкою. Випікаю у розігріті духовці до 170 градусів, приблизно 23-25 хвилин.
Булочки готові, дуже апетитні і смачні!