6
Ділюсь дуже цікавим рецептом ароматної та ніжної рибки, який спробувала сама і дуже задоволена! Виходить ну дуже ніжно, смачно і навіть корисно. Зберігайте собі цей рецепт обов’язково.
Інгредієнти:
- Скумбрія – 2 шт.
- Приправа до риби – 1 ч. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Солодка паприка – 1 ч. л.
- Часник – 1-2 зубчики
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Рослинна олія – 3 ст. л.
Приготування:
Скумбрію мию та очищаю від кісточок.
В мисці змішую приправу до риби, часник, сіль, паприку, лимонний сік та олію, перемішую.
Змащую рибу, накриваю харчовою плівкою та залишаю в холодильнику на 30-40 хвилин.
Викладаю рибу на форму застелену пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 приблизно 15 хвилин.
Дуже смачна і ароматна рибка, підходить до усіх гарнірів.