Сьогодні готую смачні гарячі бутерброди із плавленим сиром, приготувати їх можна буквально за 10 хвилин.
Для приготування таких бутербродів можна використовувати будь-який тонкий батон або багет, хоча можна використовувати звичайнісінький хліб, нарізавши його тонкими скибочками. Батон також нарізаємо тонкими скибочками (мені знадобилося 15 штук).
Тепер беремо 2 брикетики плавлених сирків (на свій смак) і натираємо їх на тертці. Далі 1 невеликий пучок кропу дрібно ріжемо.
Тепер беремо миску, розбиваємо в неї 2 курячі яйця, додаємо пару щіпок солі, збиваємо виделкою.
В отриману яєчну суміш кладемо натертий сир і нарізану зелень, перемішуємо. За бажанням можете додати подрібнений зубчик часнику або якихось спецій, а можна покласти і те, й інше разом. Я вам даю свій варіант приготування бутербродів.
Тепер беремо нарізані скибочки хліба і намазуємо на них яєчно-сирну суміш.
Далі в сковороду вливаємо 2-3 ст. л. олії, розігріваємо, а потім викладаємо бутерброди намащеною стороною вниз і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні, до рум’яності.
Тепер бутерброди вже готові, їх можна знімати зі сковороди, але за бажання можна перевернути і обсмажити другий бік, я саме так і роблю, але для когось це видасться надмірно жирним! У нашій родині таке люблять. А можна взагалі покласти бутерброди на деко, і запекти хвилин 10 у духовці. Поки бутерброди гарячі, вони хрусткі, а коли охолонуть стають м’якими, мені більше подобаються такі бутерброди саме в гарячому вигляді.