6
Почну з того, що цю страву не варто готувати із запасом. Але це не страшно, адже на приготування свіжої намазки ви не витратите більше 10 хвилин. На 6-8 бутербродів вам знадобиться по 1 овочу та упаковка плавленого сиру.
Інгредієнти:
- Морква – 1 шт.
- Червона цибуля – 1 шт.
- Плавлений сир – 100 г
- Часник – 1 ч. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Оливкова олія – за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
Моркву очистіть та відваріть. Наріжте її кружечками і перекладіть у блендер. Цибулю наріжте, пасируйте на сковороді. Далі відправте її до моркви.
Туди ж перекладіть плавлений сир, часник та майонез. Подрібніть інгредієнти до однорідності. Додайте до них сіль та перець за смаком. Перемішайте.
Було б ідеально перемазати цим паштетом трохи підсушені в духовці або на сковороді скибочки темного хліба. А якщо ви на паштет ще й нарізану зелень викладете, страва буде гідна найдорожчих гостей.