Головна Шоу-бізнес Кайлі Дженнер влаштувала вечірку на честь дня народження дітей (фото)

Кайлі Дженнер влаштувала вечірку на честь дня народження дітей (фото)

by admin

Днями у дітей Кайлі Дженнер був день народження. Її старша донька, Стормі, народилася 1 лютого, а син, Ейр, – 2 лютого. Дівчина вирішила поєднати два свята, влаштувавши розкішну вечірку для обох дітей.

Стормі виповнилося 6 років, а синові – 2. Шанувальники знають, що сімейство Кардаш’ян-Дженнер вміє влаштовувати вечірки, про які говоритимуть ще тижнями. А коли справа стосується дітей, вони нічого не шкодують. Кім Кардаш’ян, влаштувавши свято з нагоди дня народження доньки Чикаго, нещодавно це підтвердила. Кайлі вирішила не відставати і створила цілий парк розваг.

Щоб потрапити на захід, гостям необхідно було пройти через оснащення, яке повторювало за формою дві голови — Стормі та Ейра, після чого вони опинялися на танцполі, в центрі якого був аніматор у костюмі великої ляльки Стормі. До речі, багатьом було цікаво, чи буде присутній на урочистості батько дітей та колишній бойфренд Кайлі після того, як той написав принизливу пісню про матір своїх дітей. Однак його не було, навряд чи після його вчинку хтось з родини Кардаш’ян-Дженнер бажає з ним стикатися.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини