Рулетики з кабачків у духовці
Дуже смачне і легке блюдо з кабачків. Спробуйте це поєднання, воно вас приємно здивує. Кабачки виходять дуже соковитими, смачними і ароматними.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт. (Загальна вага близько 1 кг)
- Сир 9% – 200 г (можна замінити на вершковий сир)
- Твердий сир – 150 г
- Томатний сік – 250 г
- Цукор – за смаком (щоб збалансувати кислоту томатного соку)
- Часник – 2 зубчики
- Яйце – 1 шт.
- Цибулька – невеликий пучок
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком
Приготування:
Нарізати кабачки на довгі тонкі смужки. Посолити, змастити олією. Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Сир натерти на тертці. Змішати половину сиру з сиром, подрібненим часником м дрібно нарізаним кропом та яйцем. Додати сіль та чорний мелений перець за смаком.
На смужку кабачка покласти начинку, згорнути у рулет. Викласти у форму, змащену олією.
Томатний сік посолити і поперчити до смаку, додати трохи цукру, щоб збалансувати кислоту томатного соку. Залити рулетики томатним соком. Посипати тертим сиром.
Випікати 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Кабачки виходять дуже соковитими, смачними та ароматними.