Головна Lifestyle Один відомий засіб допоможе позбавитись від комах на дачній ділянці

Один відомий засіб допоможе позбавитись від комах на дачній ділянці

by admin

Викликає жах, коли ви бачите цілі хмари комах на вашій дачній ділянці. Одні повзуть, інші летять, треті намагаються з-під землі вилазити. І всім потрібні ваші молоді насадження. Природа – це добре, але її прояви досить часто шкодять результатам вашої роботи.

Вам знайома така ситуація? В цьому випадку приготуйтесь до боротьби. Вам знадобиться всього один простий та дієвий засіб. Він є на вашій кухні зажди. Що це?

Як позбутись комах

Відкриємо секрет, не будемо довго тягнути. Мова йде про чорний перець. Отже, насипте його в ємність, змішайте з борошном. Тепер можна переходити до обробки території.

Насипте засіб навколо рослин. Повірте, комахи не захочуть повзати там, де є перець. Вони швидко лишаться думки атакувати насадження.

Садовий лайфхак, який має переваги екологічності та простоти застосування. Окрім того, він доступний за вартістю та не потребує спеціальної підготовки. Спробуйте захистити вашу дачну ділянку.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини