Головна Рецепти Апельсинове печиво з джемом

Апельсинове печиво з джемом

by admin

Продукти для блюда

  • вершкове масло|мастило| 82,5% — 180 гр.
  • цукор — 80 гр.
  • соль – 0,5 ч.л.
  • яйце – 1 шт.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • сода – 1/3 ч.л.
  • мука — +/-360 гр.
  • апельсиновий сік свіжовичавлений — 40 мл.
  • цедра одного апельсина
  • апельсиновий джем – 4 ст.л.

Як готувати?

Всі продукти для тесту мають бути кімнатної температури.

1 Вершкове масло|мастило|, сіль|соль|, цукор, збити міксером 3-4 хвилини, до пишної світлої маси.

2 Додати яйце, цедру одного апельсина, апельсиновий сік, перемішати.

3 Змішати просіяне борошно, розпушувач, соду.

У кілька прийомів додати рідких інгредієнтів і замісити тісто.

4 Тісто однорідне м’яке і не липне до рук.

Довго вимішувати не потрібно, інакше тісто вийде щільніше і твердіше.

Тісто загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

5 Тісто поділити на дві частини.

Кожну частину розкачати прямокутний пласт, товщиною приблизно 3 мл.

Зверху рівномірно розподілити джем.

Джем беріть густий, щоб начинка не потекла під час випікання.

6 Згорнути тісто у щільний рулет.

Гострим ножем розрізати рулет на 10 рівних частин.

Покласти на лист, застелений пергаментним папером.

Випікати в розігрітій духовці до 190 градусів 25-30 хвилин|мінути|, до рум’яного кольору.

7 Охолоджене печиво за бажання зверху можна посипати цукровою пудрою. Смачного!

Відеоурок




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини