Головна Здоров'я Популярний інгредієнт для випічки виявився ефективним проти запалень

Популярний інгредієнт для випічки виявився ефективним проти запалень

by admin

Коли мова заходить про протизапальні продукти, багато людей відразу думають про оливкову олію, лосось і різні овочі. Однак дослідження показують, що ефективним засобом від запалень є і популярний інгредієнт для випічки, який є в кожному будинку.

Мова йде про харчову соду. Але це не означає, що для протизапального ефекту потрібно відправитися кухню і пекти тістечка, додаючи туди соду. Дослідники виявили, що вживати цей продукт потрібно не в складі випічки, а іншим способом.

В ході експерименту з’ясувалося, що регулярне вживання суміші 1/4 чайної ложки харчової соди з 560 грамами води допомагає від запалень. Вони можуть бути пов’язані з аутоімунними захворюваннями або ревматоїдним артритом.

Під час експерименту учасникам давали таку суміш протягом двох тижнів. Це позитивно вплинуло на імунні клітини, відомі як макрофаги, що, в свою чергу, допомогло організму викликати протизапальні реакції.

Також харчова сода допомагає впоратися з іншими недугами. А саме, з печією, розладом шлунка і виразкою. Крім того, вона може допомогти в профілактиці захворювань нирок. Фахівці попереджають, що цей розчин потрібно приймати не довше місяця і його не слід пити натщесерце.

Джерело storinka.com.ua




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини