Головна Здоров'я Медики розповіли, як оновити клітини підшлункової залози без ліків

Медики розповіли, як оновити клітини підшлункової залози без ліків

by admin

Зарубіжні медики розповіли, які способи допоможуть оновити клітини підшлункової залози без ліків. Наприклад, одним з рішень є вживання шпинату.

Як пояснили фахівці, регенерація клітин підшлункової залози життєво необхідна, щоб поліпшити її функції, адже вона не тільки бере участь в травленні, але і виробляє гормони, необхідні для підтримки багатьох обмінних процесів в організмі.

Зокрема, медики радять їсти капусту, що допомагає омолодити зазначений орган травної системи за рахунок великої кількості в складі природних волокон, мінеральних речовин і вітамінів. Якщо ж у людини має місце панкреатит, то в цьому випадку варто враховувати спосіб приготування, так як в сирому вигляді вона не рекомендується.

Також фахівці одним з рішень бачать додавання в раціон часнику, що володіє бактерицидними, протипаразитарними і протигрибковими властивостями. Рослина при цьому захищає підшлункову залозу від запалення.

Молочні продукти також здатні допомогти оновити клітини травного органу. Зокрема, ряжанка при панкреатиті входить в раціон дієтичного харчування, що призначається при цій патології або з метою її профілактики. Серед знежирених або зі зниженим вмістом жирів варіантів: натуральний йогурт, кефір, сири твердих сортів, сметана. У цьому ж списку порад і вживання шпинату, багатого вітамінами групи В, що важливо для людей з цукровим діабетом.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини