Головна Здоров'я Лікарі розповіли про наслідки неправильного чищення зубів

Лікарі розповіли про наслідки неправильного чищення зубів

by admin

Чистити зуби необхідно регулярно, причому робити це потрібно ретельно, використовуючи м’яку щітку. Бактерії, які накопичуються в зубному нальоті, виробляють шкідливі кислоти. Через них і виникають різні проблеми зі здоров’ям порожнини рота.

Одним з найпоширеніших захворювань є зубний абсцес – біль в яснах. Він зазвичай виникає через погану гігієну порожнини рота, надмірне споживання цукру або крохмалю, травми зубів або ослабленої імунної системи.

Запобігти хворобі можна, регулярно використовуючи фторвмісну зубну пасту і зубну нитку.


Якщо відноситься до зубів неуважно, це може привести також і до карієсу, а також скупчення гною в роті в результаті бактеріальної інфекції. Іноді абсцеси та інші стоматологічні захворювання залишаються непоміченими, тому що не викликають симптомів.

Тому так важливо регулярно відвідувати стоматолога, так як захворювання порожнини рота можуть переходити і на інші частини тіла, вони можуть спровокувати підвищення температури і погіршення самопочуття.

Джерело zhenskiy.kyiv.ua



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини