Головна Здоров'я Англійські лікарі розповіли, як знизити ризик інфаркту

Англійські лікарі розповіли, як знизити ризик інфаркту

by admin

Серцевий напад відбувається, коли серцю не вистачає крові. Це може бути наслідком різних хвороб, таких як закупорка судин. Однак основна причина інфарктів – слабкий серцевий м’яз. Серце просто не справляється з навантаженням і виникає спазм.

Щоб цього не сталося, серце потрібно тренувати. За даними Національної служби охорони Здоров’я Англії (NHS), ідеальна активність для зміцнення серця – ходьба, плавання і танці. Анаеробна тренування змушує серце битися швидше і тренує його.


“Серце – це така ж м’яз, як і всі інші, і йому точно так же потрібна тренування. Сильне серце зможе перекачувати більше крові з меншими зусиллями”, – підкреслюють в NHS.

Мінімальна фізична активність, яку рекомендують лікарі – 150 хвилин на тиждень. Цього вистачить, щоб як слід прокачати кров по вашому тілу і дати серцю можливість гарненько потренуватися.

Під час бігу, ходьби або плавання лікарі рекомендують видавати звуки – наприклад, розмовляти або щось вигукувати. А ось співати не рекомендується – це збиває подих. Ще краще працює поєднання анаеробних тренувань і силових вправ.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини