Головна Статьи Навіщо треба мати складний ніж і як правильно його вибрати

Навіщо треба мати складний ніж і як правильно його вибрати

by admin

Ножем кожна людина користується щодня, це один із найпоширеніших інструментів у побуті. Вдома ніж завжди є під рукою, але поза домом в дорозі або на роботі його може не виявитися, і мати з собою гарний складний ніж не буде зайвим для кожного.

Основна перевага складаного ножа в його компактності, завдяки чому ножа можна носити з собою просто в кишені або в сумці. Сучасні технології дозволяють робити складні ножі не тільки компактними, але й надійними. Технологічність дозволяє бути ножу практичним та зручним у використанні.

Кожна людина може згадати ситуації, у яких ніж був дуже потрібен, наприклад коли трапляється позаштатна ситуація на дорозі, в міських умовах або за містом, кожен водій, який не мав із собою ножа, напевно знає, яку користь може зробити ніж при наявності в автомобілі. При активному відпочинку або на роботі, складаний ніж завжди буде корисний у відкритті посилок, нарізанні продуктів або перерізанні чогось. Як правило люди, які не мають з собою ножа, наприклад при відкриванні посилок, замінюють його ключами або просто розривають зубами, що не зовсім зручно та ефективно.

Кожна людина знайде як мінімум 3 причини навіщо їй треба складаний ніж, якщо згадати ситуації, які відбулися в житті, і подумає про те, де ніж був незамінний.

На що варто звертати увагу при виборі складаного ножа

Людина, яка має досвід у полюванні, туризмі, риболовлі або іншому активному відпочинку чи хобі, добре знає, що саме їй потрібно від ножа, і як правило такі люди вже мають складний ніж.


Якщо людина не досвідчена в цій галузі кілька порад від ножового бренду ARMS AREA допоможуть зробити покупку більш ефективною. Цей бренд широко представлений не тільки в Україні, але і в Європі та США, і має великий досвід у цій галузі та цінний досвід у вигляді відгуків та побажань багатьох клієнтів. Вибрати та купити собі складний ніж: https://armsarea.com/ можна за посиланням на офіційному сайті компанії. Також за посиланням можна переглянути відео тести ножів, та визначити для себе потрібну модель. Нижче кілька порад про те, яким критеріям повинен відповідати складаний ніж.

Складаний ніж за своєю специфікою призначений для постійного носіння в кишені або сумці. З чого випливає те, що вага ножа має бути невеликою. Важкий ніж буде не комфортний у носінні. Хорошою вагою для ножа буде 100-140 г понад цю вагу ніж може доставляти дискомфорт при носінні.

Довжина клинка також повинна бути помірною, від довжини клинка ножа залежить його розмір і вага. Для складаного ножа цілком достатньо буде довжини 8-10 см.

Сталь на клинку складаного ножа, повинна бути хорошої якості наприклад такі сталі як D2 або 9Cr18MoV та їхні близькі аналоги, мають хорошу твердість і добре опираються корозії, тобто не іржавіють.

Більше характеристик складних ножів за оптимальною ціною та якістю, ви можете побачити за посиланням виже на офіційному сайті ножового бренду ARMS AREA.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини