Головна Статьи Адвокат із сімейних справ

Адвокат із сімейних справ

by admin

Сімейний адвокат – це професіонал, який може надавати кваліфіковану юридичну допомогу фізичним особам. Тобто громадянам, особам без громадянства тощо.
Зважаючи на велику кількість шлюборозлучних процесів у нашій країні, у шлюборозлучному процесі необхідні послуги сімейних адвокатів. Ця необхідність виникає через те, що подружжя відмовляється розлучитися полюбовно.

Виникають питання про поділ майна під час розлучення з дітьми, визначення місця проживання дітей та передачу аліментів проживаючим окремо батькам. При розлученні стосунки між чоловіком і дружиною псуються і важко знайти компроміс. Для вирішення питань, що стосуються подружжя, необхідно залучати адвоката з сімейного права. Сімейне право це система правових норм, що регулюють сімейні відносини.

Сімейні адвокати найчастіше намагаються вирішити наболілі питання мировими угодами. Але в кожному шлюборозлучному процесі є свої складнощі та нюанси. Наприклад, якщо чоловік іноземець. Або необхідний поділ майна, куди входить особисте майно чоловіка чи дружини. Така ситуація виникає у разі відкладеного розлучення, коли пара розлучається без офіційного оформлення розлучення, а потім одна із сторін подає на розлучення. Під час розставання один із подружжя придбав дороге майно. Це може бути будинок, квартира, дача, автомобіль. Виникає питання: чи є новопридбане майно розділом і як захистити свої права, якщо цього вимагає інша сторона.

У цій складній ситуації допоможуть сімейні адвокати.


Як знайти сімейного адвоката

Якщо вам необхідно вирішити спірне сімейне питання, краще звернутися до сімейного юриста, який має за плечима багатий практичний досвід порівняно з юристами загальної практики. Саме в цьому процвітають вузькі фахівці, які добре знаються на всіх тонкощах сімейного права.

Юридичні ступені та червоні дипломи не є гарантією успіху. Без практичного досвіду складно розібратися у «премудростях» юриспруденції.

В Києві у юридичній компанії «Gracers» працюють висококваліфіковані спеціалісти з вузьким профілем роботи із сімейного права, кримінального права, податкового права, спеціалісти із захисту бізнеса та юридичних спорів,  ІТ-права і інформаційних технологій. Мі працюємо не тільк и в столиці а і по всій Україні при потребі. Звернення до нас може гарантувати кваліфіковану допомогу у питаннях сімейного права,  представництво інтересів та надійний захист у судових розглядах.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини