Головна Шоу-бізнес З хлопчачим ім’ям та у чоловічому костюмі — донька Бена Аффлека відмовилась називатися дівчиною

З хлопчачим ім’ям та у чоловічому костюмі — донька Бена Аффлека відмовилась називатися дівчиною

by admin

15-річна донька акторів Дженніфер Гарнер і Бена Аффлека, колись Серафіна Роуз, вперше офіційно з’явилася під новим іменем Фін на панахиді за батьком Дженніфер. Одягнувши чорний брючний костюм і з короткою зачіскою, Фін представився своїм новим іменем перед тим, як прочитати уривок з Біблії у Christ Church United Methodist у Чарльстоні, Західна Вірджинія.

Фін на похороні вперше представилася публічно під новим іменем. Поминальна служба, яка транслювалася в прямому ефірі на Facebook, була присвячена батькові Дженніфер Гарнер Вільяму Джеку Гарнеру, який помер тижнем раніше у віці 85 років.

Слідом за іншими онуками Вільяма Фін представився біля церковної кафедри, сказавши: «Привіт, мене звуть Фін Аффлек», а потім прочитав уривок з Біблії: «Краще невеликий із праведністю, ніж великий дохід із несправедливістю».

Мама Фіна, Дженніфер, повідомила про смерть Біллі в Instagram, сказавши, що він помер «мирно».»Ми вдячні татові за м’якість та спокій, силу. За те, як він дражнив з посмішкою, і за те, як він вигадав роль вічно терплячого тата дівчини. Ми вдячні за його трудову етику, лідерство та віру», — написала вона.


Фін — середня дитина Гарнер та Аффлека, має старшу сестру Вайолет Енн, 18 років, і молодшого брата Семюеля, 15 років.

Їхні батьки завершили розлучення в 2018 році, але зберігають дружні стосунки.

У 2022 році Аффлек одружився зі співачкою Дженніфер Лопес, чия 16-річна дочка Емма Марібель Муніз характеризує себе гендерно-нейтрально та зблизилася із Фіном як зведена сестра.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини