Головна Шоу-бізнес Якщо король Чарльз помре: хто стане спадкоємцем і що буде з королевою Каміллою

Якщо король Чарльз помре: хто стане спадкоємцем і що буде з королевою Каміллою

by admin

Раптові чутки про те, що король Великої Британії помер, змусили замислитися, що ж станеться, якщо це виявиться правдою, і як зміниться лінія спадкування.

Король Чарльз ІІІ, який хворіє на рак, уже немолодий. Йому 75 років. І хоч він із сім’ї довгожителів, — його батько і мати померли в 99 і 96 років відповідно, — виникає питання, що станеться, якщо він помре. Масла у вогонь підлили і раптові чутки про те, що це вже сталося. На тлі кризи в Букінгемському палаці, шанувальники королівської сім’ї занепокоїлися. Фокус розібрався, що ж буде, якщо операція «Міст Менай» — план на випадок смерті монарха, набуде чинності.


Хвиля чуток про смерть Чарльза ІІІ, який став королем тільки восени 2022 року, після смерті його матері Єлизавети ІІ, з’явилася в соцмережах після обіду 18 березня. Ані Букінгемський палац, ані британські ЗМІ такої інформації не поширювали. Пізніше посольство Великої Британії в Україні спростувало всі чутки, зазначивши, що повідомлення про смерть короля Чарльза III є фейком.На щастя, жодної інтриги зі спадкоємцем не буде. На престол сяде його старший син Вільям, який зараз носить титул принца Уельського, що традиційно присвоюється спадкоємцям британського престолу.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини