Головна Шоу-бізнес Василь Вірастюк, який зрадив дружині з молодшою на 11 років коханкою, став батьком вчетверте

Василь Вірастюк, який зрадив дружині з молодшою на 11 років коханкою, став батьком вчетверте

by admin

Український актор, силач і народний депутат Василь Вірастюк, який минулого року заявив про розлучення з дружиною Інною, став батьком учетверте.

У розмові з Славою Дьоміним, чоловік заявив, що закрутив роман з молодшою на 11 років Іриною. Дев’ять місяців тому у них народився син — Володимир.

«Четвертий син, Володимир. Зараз йому буде дев’ять місяців. У мене нові стосунки більше року. Стосунки почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Бо я той вчинок (переїзд за кордон дружини з дітьми — Gazeta.ua) сприйняв як зраду з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Цивільну дружину звати Ірина. На 11 років молодша. Наразі я закоханий і щасливий, попри суди й тиски. Мабуть, я був винен у тому, що я її (колишню дружину — Gazeta.ua) відпустив за кордон. Потрібно було б наполягати на тому, щоб нікуди не їхати. Тому що в тому не було потреби. Вона вперлася, бо її мама про все домовилася в Празі. І тоді пішов цей розкол. Була злість. Вона мене не послухала. Вона зробила так, як мама їй сказала», — поділився Василь.

Додав, що з дружиною у них розійшлися погляди на виховання дітей.


«Я завжди стояв на тому, що з дітьми потрібно спілкуватися. Якщо є конфлікт, то завжди треба вислухати й дізнатися дві сторони. Тому я завжди розмовляв. А моя дружина без компромісів. Її підхід — «витягуй шаблюку й рубай, не розбираючись». Зайшло їй у вуха і все, жодного фактичного аналізу. А аналізуємо завжди, коли приїжджає тато або в дорозі тато примирює обидві сторони. Бо так, щоб була «заруба», то такого не було. Все відбувалося довкола виховання дітей», — прокоментував актор.

За словами Вірастюка, зараз його колишня живе в Києві.

«Я приїжджаю на роботу у свою квартиру в Києві. Це є моя квартира, на яку вона не може претендувати, бо вона була набута ще під час першого мого шлюбу. Проте вона не хоче звідти з’їжджати. А я не маю змоги десь щось орендувати, щоб проживати в Києві. Тому я приїжджаю до себе в квартиру, де є мої діти. Просто проживаю в іншій кімнаті. У нас чотири кімнати, 120 квадратів. Ми перетинаємося», — підсумував нардеп.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини