Головна Шоу-бізнес Українка, яка виграла «Міс Японія — 2024», повернула корону: несподівана причина

Українка, яка виграла «Міс Японія — 2024», повернула корону: несподівана причина

by admin

Переможниця конкурсу краси «Міс Японія-2024» Кароліна Шііно, яка народилася в Україні, повернула свою корону через скандал.

З’ясувалося, що вона зустрічалась із одруженим чоловіком, який був впливовою людиною та лікарем. Про це пише ladbible.com.

Спочатку організатори конкурсу заявили, що чоловік представився Шііно неодруженим. Але асоціація «Міс Японія» повідомила, що Кароліна насправді знала про його шлюб, і перепросила за те, що спочатку це заперечила.

«Ми отримали запит від Кароліни Шііно про відмову від нагороди за особистими обставинами. Ми щиро беремо на себе відповідальність за серію інцидентів. Ми перепрошуємо за будь-які незручності, заподіяні спонсорам, які підтримували конкурс, викладачам, які виступали як судді, та всім учасникам», — йдеться у заяві.

Організатори конкурсу наголосили, що корона залишиться вакантною до наступного року.

Сама ж дівчина написала у своєму Instagram, що вона «щиро шкодує» про хвилювання, яке вона спричинила, і про те, що «зрадила» своїх шанувальників.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини