Головна Шоу-бізнес У чому особливість розкішної каблучки Джей Ло, яку їй подарував Бен Аффлек? (фото)

У чому особливість розкішної каблучки Джей Ло, яку їй подарував Бен Аффлек? (фото)

by admin

Дженніфер Лопес познайомилася з Беном Аффлеком на зйомках фільму «Дівчина з Джерсі». Після розірвання заручин у 2004 році, актор зробив співачці пропозицію вдруге у 2022 році і вибрав для своєї коханої незвичайне кільце із зеленим діамантом. 54-річна Дженніфер давно є шанувальницею зелених відтінків.

«Я завжди говорю, що зелений колір — мій щасливий колір, — поділилася вона в інтерв’ю. — Я усвідомила, що в моєму житті було багато моментів, коли дивовижні речі відбувалися, коли я була одягнена у зелене. Можливо, це збіг, а, може, й ні».

Зважаючи на любов Дженніфер до цього кольору, цілком імовірно, що 51-річний Бен врахував це, коли вирішив вибирати каблучку на весілля. Весільне кільце Джей Ло неймовірно рідкісне. На думку експертів, такий дорогоцінний камінь коштує від 5 до 10 мільйонів доларів. Міжнародне співтовариство з дорогоцінного каміння зазначає, що ймовірність знайти такий камінь становить приблизно 1 з 10 000. Ці кольорові камені мають великий попит, що обумовлює їх неабияку вартість.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини