Головна Шоу-бізнес Тяжкохвора Селін Діон поділилася кадром із фільму про свою боротьбу з рідкісним синдромом

Тяжкохвора Селін Діон поділилася кадром із фільму про свою боротьбу з рідкісним синдромом

by admin

Документальний фільм «Я: Селін Діон» буде показаний на Prime Video 25 червня. У ньому йтиметься про боротьбу співачки з рідкісним неврологічним захворюванням.

55-річна канадська співачка Селін Діон, у якої 2022 року діагностували синдром м’язової скутості, розповість про свою боротьбу за повноцінне життя в документальному фільмі «Я: Селін Діон». Закулісним кадром зірка поділилася на своїй сторінці в Instagram, анонсувавши дату виходу проєкту.

За її словами, фільм транслюватиметься по всьому світу на Prime Video 25 червня.


Зйомки стрічки тривали понад рік. У ній глядачі побачать і почують, як Селін намагається повернути собі нормальне життя та повернутися на сцену, попри невиліковну хворобу.

Емоційний закулісний знімок показує, як Селін має природний вигляд, коли вона б’є кулаком по повітрю, що означає її клятву не дозволяти хворобі, що змінює життя, визначати її.

Режисером картини стала номінантка на «Оскар» Ірен Тейлор. Вона представила чесний погляд на закулісся протистояння Селін та її недуги.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини