Головна Шоу-бізнес Темне минуле: Брітні Спірс поділилася шокуючими подробицями про свою сім’ю

Темне минуле: Брітні Спірс поділилася шокуючими подробицями про свою сім’ю

by admin

Брітні Спірс часто з’являється у стрічці новин через черговий скандал. Нещодавно її застали роздягненою біля готелю, де вона нібито побилася зі своїм бойфрендом.

Шанувальники зірки побоюються за психічне здоров’я 42-річної артистки, а тепер і ЗМІ знову заговорили про темне минуле її сім’ї. Daily Mail процитував пост Спірс, присвячений її покійному дідусеві Джуну.

«Мій дідусь помер, коли мені було 28, зовсім один! Я завжди працювала на свою сім’ю, бо це все, що колись знала! Двоє останніх чоловіків, з якими я зустрічалася, надсилали мені список речей, які хотіли їхні діти, і вони хотіли, щоби я їх купила! Цікаво, як було б відчувати, що про тебе піклуються!» — написала Брітні.

Водночас у своїй книзі «Жінка в мені» Спірс писала, що Джун відправив своїх перших двох дружин до психіатричної лікарні. Перебуваючи на лікуванні, бабуся Брітні на ім’я Джин приймала ті самі препарати, що й Спірс, коли в неї почалися проблеми.

Крім того, Брітні стверджувала, що її дідусь Джун, поліцейський із Батон-Руж, змушував батька Брітні займатися спортом до знемоги, і що її тато Джеймі робив з нею те саме.

Через це Брітні передчувала недобре, коли її помістили під батьківську опіку.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини