Головна Шоу-бізнес Складно співати: Джон Бон Джові розкрив подробиці хвороби, з якою бореться понад 10 років (фото)

Складно співати: Джон Бон Джові розкрив подробиці хвороби, з якою бореться понад 10 років (фото)

by admin

Два роки тому співак вирішив зробити ризиковану операцію. Усе пройшло добре, але Джону Бон Джові довелося заново вчитися співати.

Легендарний рокер Джон Бон Джові в нещодавньому чотирисерійному документальному серіалі гурту на Disney+ під назвою «Спасибі, на добраніч: Історія Бон Джові» розкрив подробиці хвороби, що заважає йому виступати на сцені, повідомляє Newsweek.

Фронтмен гурту Bon Jovi прославився завдяки своїй групі з Нью-Джерсі в 1980-х роках завдяки таким хітам, як Livin’ on a Prayer, а тепер, у свої 62 роки, він бореться за збереження голосу, який зробив його знаменитим.

За даними групи Atrium Health, голосова атрофія, також відома як «голос, що старіє» або «пресбіфонія», — це стан голосу, який характеризується витонченням м’язів і тканин голосових зв’язок. Це може призвести до того, що голос стане слабким або тихим. Люди, у яких є це захворювання, страждають від зміни висоти звуку, хрипоти або грубості голосу.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини