Головна Шоу-бізнес Середня дочка Бена Аффлека і Дженніфер Гарнер змінила стать

Середня дочка Бена Аффлека і Дженніфер Гарнер змінила стать

by admin

Батько 51-річної голлівудської зірки Дженніфер Гарнер — Вільям Джон Гарнер — помер на початку квітня у віці 85 років. Про це актриса повідомила в соцмережах, опублікувавши їхні спільні знімки. За кілька днів відбулася поминальна служба, яка стала сімейним одкровенням для багатьох присутніх.

З промовою на згадку про свого померлого дідуся виступила середня дочка Дженніфер Гарнер і Бена Аффлека — 15-річна Серафіна. Свою промову підліток почав із сенсаційного вітання — дівчина змінила ім’я та «стать». Відтепер зіркового сина звуть Фін, і він використовує на свою адресу займенник «вони/ми». Що є ґендерним визначенням для небінарної персони. У своєму зверненні до парафіян і тисяч людей в трансляції молода особа здавалася абсолютно спокійною і впевненою в собі. На зміни у житті підлітка вказує і коротка хлопчача стрижка, і чорний смокінг з краваткою. Це визнання їх нової особистості стало важливою віхою на шляху Фіна.


Люблячі зіркові батьки не засуджують вибір своєї дитини, а, навпаки, намагаються підтримати в непростому рішенні. Цікаво, що тема гендерної ідентичності дуже зблизила Фіна/екс-Серафіну зі своєю набутою зведеною «сестрою» — Еммою, дочкою Дженніфер Лопес. 16-річний підліток також ідентифікує себе, як небінарну особистість і просить звертатися до неї «вони»



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини