Головна Шоу-бізнес Сандра Буллок назвала актора, з яким хоче зіграти у кіно перед смертю

Сандра Буллок назвала актора, з яким хоче зіграти у кіно перед смертю

by admin

Акторка Сандра Буллок мріє знову попрацювати зі своїм колегою за фільмом «Швидкість» Кіану Рівзом. Під час виступу в подкасті 50 MPH 59-річна зірка «Міс Конгеніальність» зізналася, що дуже хоче возз’єднатися з Рівзом, якому теж 59.

Лауреат премії «Оскар» вперше з’явилася на екрані разом з Рівзом у блокбастері «Швидкість» 1994 року, а потім знову в романтичній драмі «Будинок біля озера» 2006 року.

«Перед тим, як я помру, перш ніж покинути цю планету, я думаю, що нам з Кіану потрібно щось зробити перед камерою», — зізналася вона.

Баллок навіть сказала про потенційну третю частину «Швидкості», жартуючи: «Ми, знаєте, в інвалідних візках чи з ходунками? Може бути. Може бути».

Рівз відмовився повернутися в 1997 році для сиквела «Швидкість 2: Круїз-контроль», залишивши Буллок головним у фільмі з Джейсоном Патріком. Багато критиків назвали його одним із найгірших сиквелів усіх часів. Хоча Рівз відмовився від «Швидкості 2» через сценарій, він готовий возз’єднатися з Буллок для третього фільму франшизи.

Зірка «Матриці» стверджував, що він відчайдушно хоче знову працювати з Сандрою після того, як вони востаннє об’єдналися для «Будинку біля озера». Раніше Рівз зізнався, що відмовився від повторної ролі офіцера поліції Лос-Анджелеса Джека Тревена у «Швидкості 2», оскільки «не реагував» на історію, яка розгортається в океані.

«Я дуже хотів працювати з Сандрою Буллок, мені подобалося грати Джека Тревена, і я любив «Швидкість», але океанський лайнер? Я не мав нічого проти залучених артистів, але тоді у мене було відчуття, що це просто неправильно», — говорить Рівз.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини