Головна Шоу-бізнес Роузі Хантінгтон-Уайтлі показала великі груди в обтислій сукні (фото)

Роузі Хантінгтон-Уайтлі показала великі груди в обтислій сукні (фото)

by admin

Роузі Хантінгтон-Уайтлі продемонструвала приголомшливу фігуру в шикарній шовковій сукні. У соціальній мережі вона поділилася зі своїми 19,8 мільйонами підписників досить пікантними знімками.

36-річна красуня, яка народилася в Плімуті, сяяла в обтислій кремовій сукні на бретельках, яка вигідно підкреслювала її пишне декольте.

Знімки підтвердили її співпрацю з ювелірним домом Tiffany & Co, а сексуальна сукня чудово поєднувалася з витонченими коштовностями. На Розі було кілька браслетів, елегантне діамантове кольє з круглою підвіскою і три каблучки.

Роузі мала приголомшливий вигляд на всіх кадрах, коли вона приймала різні пози. Оригінальні бретельки сукні, які були зав’язані декоративними вузлами, ще більше привертали увагу до декольте, а також підкреслювали її підтягнуті та засмаглі руки. Модель розпустила свої світлі локони і нанесла мінімальний макіяж.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини