Головна Шоу-бізнес Подкопаєва чесно сказала, чому її 18-річний син живе в США

Подкопаєва чесно сказала, чому її 18-річний син живе в США

by admin

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва розсекретила, чим займається її син — 18-річний Вадим.

В інтерв’ю Oboz.ua зірка сказала, що хлопець живе в США і готується вступати до університету.

«Я дуже пишаюся своїм сином! Цьогоріч Вадим вступав до університету, і треба було написати есе. Він написав про свій шлях, що був усиновлений, з якого він міста, країни і що хоче бути схожим на маму в тому сенсі, що якщо у людини є мрія, то треба її досягнути. Він мені казав, що не хотів використовувати мої заслуги, не хизувався, хто його мама. Це було так емоційно. Ми багато в чому прислухаємось до Вадима, він обізнаний у багатьох речах, багато читає», — зазначила Лілія.


Додала, що Вадим активно волонтерить і висвітлює, які злочини роблять російські окупанти на нашій землі. До акцій долучається і його сестра Кароліна.

«Вадим і Кароліна брали і беруть участь в акціях, пов’язаних з Україною. Вони в перших рядах. Коли по Покровську рік тому запустили ракети, було багато загиблих, у школі Вадима зробили акцію біля станції метро в Атланті. Вадим там виступав, розповідав історію дівчинки, яка вижила. Потім вони збирали гуманітарну допомогу», — поділилась Подкопаєва.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини