Головна Шоу-бізнес Пенелопа Крус знялася у дуже відвертій фотосесії

Пенелопа Крус знялася у дуже відвертій фотосесії

by admin

Пенелопа Крус привернула увагу фанатів, знявшись у яскравій фотосесії напередодні свого 50-річчя. Зірку зобразив на знімках фотограф Хаві Гордо, а самі фото опублікував іспанський ELLE.

Акторка демонструє свою фігуру, що кидає виклик віку, в корсеті Mugler без бретелей і мереживній сукні кольору лайма Versace для квітневого випуску журналу.

«Якщо ви запитаєте мене, якими були мої стосунки із самою собою зараз і ті, які в мене були, коли мені було 20 або 30, я, чесно кажучи, віддаю перевагу тим, які в мене є зараз», — розповіла Пенелопа Крус журналістам.


На обкладинці квітневого номера журналу Пенелопа з’явилася в чорному лаковому корсеті від Mugler, який підкреслював її груди. Плечі актриси при цьому залишалися відкритими. Як аксесуари стиліст Сільвія Монтелі вибрала для зірки золоті сережки у формі квітки від Chanel. Також Пенелопа Крус виявила бажання використовувати для цього образу власну каблучку.

Одна з найвідоміших актрис Іспанії приміряла і монохромний лук. У ньому елегантно і зухвало поєднувалися білий нагрудний корсет зі шкіри наппа, тюлева сукня і трикотажне боді від бренду Alaïa. Крій тюлевої сукні з коміром-стійкою в поєднанні з корсетом вигідно підкреслив груди актриси. Особливу увагу стиліст і візажист надали макіяжу Пенелопи. Для нього використовували помаду L’Absolu Rouge у відтінку 6 Rose-Un від Lancôme і тіні Hypnôse Palette 04 Taupe Craze того ж бренду. У результаті вийшов натуральний образ, виконаний у приємних нюдових відтінках.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини