Головна Шоу-бізнес Обрано нового актора на роль Джеймса Бонда: хто замінить Деніела Крейга

Обрано нового актора на роль Джеймса Бонда: хто замінить Деніела Крейга

by admin

Цього тижня актор має підписати контракт із творцями франшизи. Він був одним із головних претендентів на цю роль на думку продюсерки бондіани Барбари Брокколі.

Епопея з вибором нового актора на роль Джеймса Бонда замість Деніела Крейга, який здав свій пост, схоже, добігла кінця. Як повідомляє The Sun, цю роль офіційно запропонували 33-річному британському акторові Аарону Тейлору-Джонсону, і вже цього тижня він підпише контракт.

«Бонд — це робота Аарона, якщо він захоче її прийняти. Офіційна пропозиція перебуває на розгляді, і вони чекають відповіді. Що стосується Eon, то Аарон збирається підписати свій контракт найближчими днями, і вони зможуть почати готуватися до великого оголошення», — повідомило джерело видання.


Таким чином Аарон стане сьомим актором, який зіграв культового секретного агента з моменту запуску франшизи 1962 року.

«Я знаходжу чарівним і чудовим, що люди бачать мене в цій ролі. Я сприймаю це як великий комплімент», — відповів нещодавно Тейлор-Джонсон, коментуючи чутки про перспективу зіграти в бондіані.

Він почав зніматися ще дитиною, а зараз його кар’єра набирає обертів: тільки цього року він тричі з’являвся в кіно. Аарон зіграє знамениту зірку бойовиків, яка зникла безвісти, у фільмі «Занепалий хлопець» разом із Раяном Гослінгом та Емілі Блант. Також глядачі побачать його в довгоочікуваному римейку готичного горору 1922 року «Носферату» режисера Роберта Еггерса за участю зоряного акторського складу, зокрема Білла Скарсгарда, Ніколаса Голта, Лілі-Роуз Депп і Віллема Дефо. Тейлор-Джонсон зіграє і головну роль у «Крейвені-мисливці», п’ятому фільмі у всесвіті Людини-павука від Sony.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини