Головна Шоу-бізнес Нові подробиці секс-скандалу навколо Каньє Веста

Нові подробиці секс-скандалу навколо Каньє Веста

by admin

Колишня модель популярного сайту інтимних фото Лорен Пішотта подала позов на 47-річного Каньє Веста, в якому звинувачує його в сексуальних домаганнях, незаконному звільненні, порушенні контракту та аб’юзивному відношенні на робочому місці. Відомо, що Вест відсилав моделі свої інтимні фото і відео.

Нові подробиці, розкриті в юридичній заяві, показують, що 35-річна Пішотта під час свого перебування, як його співробітниця, з липня 2021 року по жовтень 2022 року отримувала текстові повідомлення сексуального характеру.

«Я просто згадую боулінг, думаючи про те, яким міг би бути заголовок: «Ви заарештовані за те, що ви трах@ли до чортиків свою помічницю на підлозі боулінгу», — йшлося в одному з повідомлень репера моделі.

Адвокати Пішотти зазначили, що «цей текст був особливо образливим, оскільки в ньому передбачалося або натякалося, що Пішотта хотіла зайнятися сексом з Вестом, хоча насправді вона не хотіла цього робити». Пішотта заявила у своїй скарзі, що Вест також надсилав їй відео, в яких він зняв свій оральний секс з моделлю.

За відео була текстова розмова, в якій Вест запитав Пішотту, чи слід йому відредагувати відео, оскільки він хоче, щоб його пеніс виглядав досить великим, — йдеться у судовому позові.

Лорен стверджує, що Вест також часто говорив про те, як він хотів би зайнятися сексом з матір’ю одного із співробітників Yeezy, і щоб цей співробітник спостерігав за цим. Пішотта заявила в юридичних документах, що образлива поведінка Веста стосовно неї відбулася на складі Сохо в Лос-Анджелесі на початку 2022 року. Репер ще не подав юридичні документи у відповідь на позов Пішотти, повідомляє газета US Sun, проте відомо, що дату слухань у Верховному суді Лос-Анджелеса призначено на 1 жовтня.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини