Головна Шоу-бізнес Молодша донька Олі Полякової повертається в Україну

Молодша донька Олі Полякової повертається в Україну

by admin

Молодша донька Олі Полякової повертається на навчання в Україну після двох років життя за кордоном.

Співачка Оля Полякова заявила, що її 12-річна донька Аліса, яка два роки прожила у Великобританії, повертається в Україну. Про це співачка повідомила у себе на сторінці в інстаграм.

Зокрема, співачка показала фото доньки в сльозах і розповіла, що ці два роки далися донці складно, адже вона складно переживає розлуку з домівкою, батьками, подружками та тваринами. Кожного разу дівчинка з істерикою їде на навчання. Тому родина ухвалила рішення, що Аліса повертається жити і навчатися в Україну.

Полякова наголосила, що Аліса навчається в чудовій школі, де не потрібно ховатися в бомбосховище, де дівчинка не чує сирен і знаходиться в безпеці, але дівчинка хоче бути вдома.

Співачка пояснила, що втомилася слухати істерики доньки і постійні сльози, тому через два тижні дівчинка повернеться в Київ і буде ходити в школу, яку відвідувала раніше.

Оля Полякова також зазначила, що те, що дівчинку в такому юному віці відірвали з дому, дуже травмувало її, через що донька відчуває себе щасливою тільки тоді, коли приїжджає на канікули.

«Повертається в свою школу, в свій дім, не дивлячись на те, що тут не так безпечно, відключають світло, постійні тривоги, і навчальний процес буде нелегкий! Але те, що її зненацька відірвали від того, що вона любила, травмувало сильно і сфокусувало, що тільки повернувшись вона здобуде життя, яке втратила, не розуміє ще, що як було вже ніколи не буде…», — пояснила Оля Полякова.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини