Головна Шоу-бізнес Леся Нікітюк та Ірина Горова з’явилися на презентації пісні Ані Трінчер «Бар за баром» (фоторепортаж)

Леся Нікітюк та Ірина Горова з’явилися на презентації пісні Ані Трінчер «Бар за баром» (фоторепортаж)

by admin

Знаменитості українського шоу-бізнесу зібралися в ресторані зіркового шеф-кухаря — Пави.

16 квітня, в ресторані Novella відбулася закрита презентація нового синглу української співачки Ані Трінчер — «Бар за баром». Фокус побував на події.


На презентації Анна, у блискучій сукні зі стразами, наживо дала концерт, виконавши нову пісню та інші свої хіти, а також зробила ексклюзивний показ кліпу «Бар за баром» для запрошених гостей, серед яких були помічені Леся Нікітюк, Ірина Горова, Дар’я Квіткова, Діана Глостер, Євген Таллер, Олег Машуковський, Леон, Пава, Микита Кисельов, Маша Данилова, Ostrovskiy, Іла Кузнєцова, Таня Парфільєва, Богдан Осадчук, Ірина Кудашова та багато інших.

За донат на барі у кожного була можливість скуштувати авторський коктейль від Анни Трінчер, який вона створила сама і готувала особисто для кожного гостя, завдяки чому команді організаторів вдалося зібрати 132 000 грн для 80-ї Окремої десантно-штурмової бригади (ОДШБр).



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини