Головна Шоу-бізнес Квентін Тарантіно передумав знімати фільм, заявлений як останній

Квентін Тарантіно передумав знімати фільм, заявлений як останній

by admin

Переписування сценарію змінило початкову ідею фільму, і врешті-решт режисер просто заморозив проект. Чи продовжить він роботу над ним, поки невідомо.

Культовий американський кінорежисер Квентін Тарантіно, який обіцяв у 60 років зняти свій останній, десятий за рахунком фільм під назвою «Кінокритик» із Бредом Піттом у головній ролі, раптово передумав і дав відбій, пише Deadline. За інформацією таблоїда, 61-річний режисер «передумав».

Спочатку він мав намір зняти картину і навіть написав до неї сценарій. Однак терміни зйомок посунулися після того, як Тарантіно переписав сценарій.

Дія історії мала відбуватися 1977 року в Лос-Анджелесі і розповідати як про героя, списаного з реального кінокритика.


«Фільм заснований на історії хлопця, який дійсно жив, але ніколи не був по-справжньому знаменитий і писав рецензії на фільми для порножурналів. Усе інше було надто огидно, щоб читати, але потім був один порнографічний журнал зі справді цікавою сторінкою фільму», — розповідала пресі людина, знайома з процесом розробки сценарію.

Тарантіно також планував знімати лише один день у серпні, щоб проєкт міг отримати податковий кредит Каліфорнії в розмірі $20,5 мільйонів до того, як зйомки почнуться на початку 2025 року.

Від ідеї зробити заключну картину у своїй кар’єрі Квентін не відмовився і зараз перебуває в пошуку ідей, однак у будь-якому разі це буде вже не «Кінокритик».

Це не вперше, коли Тарантіно різко припиняє роботу над кінопроектом. Ще на початку 2014 року з’ясувалося, що Тарантіно ледь не передумав знімати «Мерзенну вісімку» після того, як надіслав сценарій невеликій групі довірених акторів. Один із цих акторів поділився сценарієм зі своїм агентом, і згодом його поширили по всьому місту, що змусило Тарантіно зупинити проєкт.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини