Головна Шоу-бізнес Крістен Стюарт знялася у відвертій фотосесії (фото)

Крістен Стюарт знялася у відвертій фотосесії (фото)

by admin

Зірка «Сутінок» постала в образах Prada, Chanel, Miu Miu, Tom Ford тощо. На деяких кадрах Крістен позувала топлес. 33-річна американська акторка Крістен Стюарт знялася топлес для глянцю Who What Wear. У фотосесії зірка «Сутінок» постала в образах Prada, Chanel, Miu Miu, Tom Ford тощо. На деяких кадрах Крістен позувала топлес. «Крістен Стюарт може виконати будь-яку роль та приміряти будь-яке вбрання», — вважають журналісти видання.

Зокрема, знаменитість зізналася, що буває найбільш продуктивною зранку. «Мій мозок працює краще вранці. Я б хотіла жити таким романтизованим «нічним» життям, але я дійсно прокидаюся вранці і віддаюся і не кажу ні слова, поки [я] не закінчу», — розповіла Крістен.


«Коли мова заходить про Голлівуд, Крістен Стюарт — хамелеон. За останні два десятиліття вона перейшла зі світу вампірів і перевертнів до ролі легендарної фронт-вумен рок-гурту 1970-х років («Раневейс», — ред.), номінації на «Оскар» за роль народної принцеси («Спенсер», — ред.), і майже все, що можна уявити між ними», — додають журналісти Who What Wear.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини