Головна Шоу-бізнес Кріс Гемсворт порушив головне правило Met Gala 2024

Кріс Гемсворт порушив головне правило Met Gala 2024

by admin

Актор пожартував, що подібні виходи в їхньому з дружиною житті трапляються не часто, тому він не зміг стримати емоцій. Хоча на заході Анни Вінтур цього робити не можна.

40-річний австралійський актор Кріс Гемсворт порушив головне правило щорічного балу Інституту костюма Met Gala 2024. Про це пише E! News.

Виявилося, що зірка фільму «Тор» користувався телефоном, роблячи селфі, хоча на заході Анни Вінтур цього робити не можна. Кріс пожартував, що подібні виходи в їхньому з дружиною житті трапляються не часто, тому він не зміг стримати емоцій.

«Ми з дружиною живемо в Австралії… тому що воно все ще нове та захопливе. І це, зокрема, еклектична група людей, яка відрізняється від звичайного натовпу, знаєте, кінопремій, які ми проводимо …спортсмени, музиканти, художники, тому ми провели справді веселу ніч», — розповів актор.Зокрема, Гемсворт зробив кілька знімків у Метрополітен-музеї.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини