Головна Шоу-бізнес Х’ю Джекман висловився після серії дивних постів в соцмережі

Х’ю Джекман висловився після серії дивних постів в соцмережі

by admin

Зірка «Росомахи» 55-річний Х’ю Джекман нарешті прокоментував свої дивні пости у соцмережі. Він запевняє, що з ним все гаразд.

На початку квітня Джекман змусив фоловерів похвилюватися. Актор завантажив на свою сторінку серію дивних знімків. Багато хто запідозрив, що з ним не все гаразд після звісток про його онкологію та розлучення.

Інсайдер із оточення артиста повідомив Daily Mail, що у нього все добре і він готується до виходу фільму «Дедпул і Росомаха», зйомки якого вже завершилися.


«Х’ю знає про занепокоєння своїх шанувальників, але з ним усе гаразд. Він зосередив усю увагу на роботі та здивований, що люди настільки занурені у його особисте життя», — стверджує джерело.

Що стосується відносин Х’ю Джекмана, то після розставання з Деборрою-Лі Фернес після 27 років шлюбу, він не готовий до нових побачень. Зараз артист зайнятий виключно кар’єрою та радий, що почувається добре.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини