Головна Шоу-бізнес Гвінет Пелтроу продає свій особняк за 30 мільйонів доларів

Гвінет Пелтроу продає свій особняк за 30 мільйонів доларів

by admin

51-річна Гвінет Пелтроу приймає важливе рішення щодо свого майбутнього. Вона вирішила продати особняк площею 8 000 квадратних метрів у Лос-Анджелесі, оскільки її 18-річний син Мозес вирушає до коледжу після закінчення середньої школи минулого місяця. У розкішному житлі, в якому є гостьовий будинок з кінотеатром та винним льохом, виставляється за 29,99 мільйона доларів.

Пелтроу продає будинок після завершення будівництва у її новому особняку в Монтесіто, штат Каліфорнія, де проживають інші селебріті, такі як принц Гаррі та Меган Маркл, а також Опра Вінфрі. Акторка також має будинок в Амагансетті, штат Нью-Йорк.

Мозес вступає до Університету Брауна в Род-Айленді, Гвінет зізнається, що хвилюється за те, як тепер зміниться її життя.

«Моя особистість була побудована на тому, щоб бути матір’ю. У травні Еппл виповниться 20 років. Я зосередила все своє життя навколо них, їхній розклад та школу, чесно кажучи, я в стані хаосу», — сказала вона.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини