Головна Шоу-бізнес Фото Кейт Міддлтон у салоні авто у Віндзорі викликало новий скандал

Фото Кейт Міддлтон у салоні авто у Віндзорі викликало новий скандал

by admin

Що довше Кейт Міддлтон не показують публіці, то більше теорій змови поширюється. Масла у вогонь підливають «незрозумілі» фотографії принцеси Уельської.

Скандал, що вибухнув навколо останнього сімейного фото принцеси Уельської з трьома дітьми, яке було опубліковано до Дня матері Кенсингтонським палацом, а потім піддалося редагуванню, став темою №1 у британських таблоїдах. Що довше Кейт приховують від публіки, посилаючись на те, що вона проходить відновлення після операції, то пильніша увага до всього, що з нею пов’язано. Тому не дивно, що фанати запідозрили новий фотошоп із принцесою, розглядаючи знімок, де вона разом із принцом Вільямом їде з Віндзорського замку, пише Page Six.

У кадрі Кейт дивиться у вікно, відвернувшись від камери, а Вільям зосереджений на екрані телефону. Під час детальнішого вивчення фото багато хто помітив, що цеглини стіни, які видно з машини, абсолютно відрізняються від кладки зовні автомобіля.


«О боже, Кенсингтонський палац і британські ЗМІ теж маніпулювали цією фотографією. Подивіться на цеглу. Вони не збігаються. Подивіться на те саме місце з Піппою за кермом і на те, як поєднуються цеглини. Фотографію з Кейт, схоже, теж зроблено у 2023 році, не вчора, але вона теж сильно відредагована», — йдеться в одній із публікацій.

Один із користувачів навіть змоделював своє власне відредаговане зображення шофера зі старою фотографією Кейт, щоб довести, що воно справді було відредаговане.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини