Головна Шоу-бізнес Блогерка Юлія Верба зізналася, коли планує відзначити весілля

Блогерка Юлія Верба зізналася, коли планує відзначити весілля

by admin

Наречений Юлії Верби зробив їй пропозицію ще в жовтні 2023 року. Зараз пара в очікуванні первістка. Однак поки блогерка з нареченим не планують узаконювати стосунки.

Блогерка Юлія Верба зізналася, що не планує святкувати весілля поки в Україні йде війна. Подробицями особистого життя дівчина поділилася в інтервʼю Василя Тимошенка.

Зокрема, у жовтні 2023 року блогерка, за якою слідкує понад 1,5 мільйона підписників, повідомила, що виходить заміж. Її обранцем став чоловік, на ім’я Костянтин, який старший за неї на 8 років. Юлія Верба розповіла, що чоловік займається автомобілями. Блогерка зізналася, що наречений вже був раніше одружений, а також мав проблеми з законом і сидів в СІЗО. Також Юлія Верба зізналася, коли планує весілля.

«Не знаю, напевно після війни. Я просто маю надію, що вона закінчиться в ближчі 2-3 роки, але кому я не говорю, що вона закінчиться, всі мені кажуть, вона не закінчиться. І це прям страшно. Люди зараз дуже агресивно реагують на свята, на якісь події, а весілля в Юлі Верби, це буде з кожного чайника. І я прям не хочу. Я хочу музиків українських, щоб ці музики були з ранку до ночі, я прям обожнюю українські пісні і це має бути прям отаке справжнє, жостке, українське весілля, красиве, але українське. І я прям не хочу зачепити почуття людей. Тому я хочу почекати декілька років, можливо закінчиться війна. Це буде ідеально. Ну а якщо не закінчиться, то я не знаю. Хіба зробити церемонію чисто для себе, для батьків. І потім коли війна, все одно рано чи пізно закінчиться, зробити весілля. Я поки що не можу сказати. Зараз я не хочу, бо війна прям в розпалі і якось воно мені не в’яжеться», — розповіла блогерка.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини