Головна Шоу-бізнес Блейк Лайвлі публічно вибачилася перед Кейт Міддлтон

Блейк Лайвлі публічно вибачилася перед Кейт Міддлтон

by admin

Зникнення Кейт Міддлтон на початку року породило не тільки масу шалених конспірологічних теорій та переживань громадськості, а й жартів. Численні коментарі пішли після публікації сімейної фотографії принцеси Уельської з трьома дітьми, яка була невміло відредагована. Від своїх жартів на тему не втрималися навіть світові знаменитості, наприклад, Кім Кардаш’ян та Блейк Лайвлі. Остання минулого тижня потролила 42-річну Міддлтон, опублікувавши безглуздо відретушований кадр із продукцією свого бренду Betty Buzz. Тепер актриса шкодує про той недоречний жарт.

Оголошення королівської сім’ї про онкологічне захворювання Кейт та майбутній курс хіміотерапії змусило всіх жартівників пошкодувати про свої слова. Блейк вирішила визнати помилку привселюдно.


«Я впевнена, що сьогодні це нікого не хвилює, але я відчуваю, що маю вибачитися, — написала багатодітна Лайвлі у своїх соцмережах. — Я зробила дурний пост про помилку з фотошопом і сьогодні дуже шкодую про ту публікацію. Мені дуже шкода. Надсилаю всім свою любов і найкращі побажання, сьогодні і завжди».



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини