Головна Шоу-бізнес Бен Аффлек не прийшов на вечірку Дженніфер Лопес в стилі «Бріджертонів»

Бен Аффлек не прийшов на вечірку Дженніфер Лопес в стилі «Бріджертонів»

by admin

Дженніфер Лопес готується відкрити новий розділ свого життя. 24 липня співачці виповниться 55 років, але святкувати вона розпочала вже зараз. Щоправда, без Бена Аффлека.

Знаменитий чоловік Джей Ло не прийшов на вечірку у неділю. Урочистість Дженніфер влаштувала в стилі серіалу «Бріджертони». Серед численних гостей було помічено і матір іменинниці, Гваделупе Родрігес, пише Page Six.

Для свята Лопес орендувала ексклюзивні меблі. Біля місця вечірки була помічена карета, запряжена білими кіньми, та обслуговуючий персонал у чорному.

Схоже, надіям дітей Бена Аффлека та Дженніфер Лопес на возз’єднання батьків не судилося здійснитися. Вони намагалися помирити подружжя та сподівалися, що ювілей Джей Ло відзначать усією родиною. Тим не менш, чутки про розлучення Бена і Джен стають дедалі наполегливішими. Більше того, другу річницю шлюбу вони провели далеко один від одного.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини