Головна Шоу-бізнес Анджеліна Джолі показала на публіці нове татуювання (фото)

Анджеліна Джолі показала на публіці нове татуювання (фото)

by admin

Знаменитість давно відома своєю любов’ю до малюнків на тілі та має безліч татуювань.

49-річна американська акторка Анджеліна Джолі, яка відома своєю любов’ю до малюнків на тілі, на 77-й щорічній церемонії вручення премії «Тоні» 2024 року постала на килимовій доріжці з новим татуюванням на грудях. На знімках, які облетіли ЗМІ, на її грудях можна побачити малюнок ластівки в польоті.

Зазвичай ластівки символізують свободу, любов, а також вірність.

Знаменитість вважала за краще не додавати в татуювання ніяких яскравих деталей і натомість вибрала просте чорне чорнило.

Кількома місяцями раніше, у квітні, під час прем’єри мюзиклу «Аутсайдери у Великому Яблуці» актриса показала ще одне татуювання, яке зробила на лівому передпліччі.

Слова «Stay Gold», написані курсивом, багато хто сприйняв як відсилання до бродвейської постановки. Цю фразу вимовляє персонаж Джонні під час розмови з Понібоєм як нагадування про те, що потрібно залишатися вірним собі.

Але і це — не всі тату актриси, зроблені останнім часом. У серпні минулого року вона вперше нанесла загадкові малюнки на кожен зі своїх середніх пальців, які зробив тату-майстер MR.K. Тоді він завантажив зображення її рук, але приховав малюнки, розмивши татуювання.

«Досі не можу повірити, що я справді схопив її за руку і зробив їй татуювання. Вгадайте, що в неї на долоні?» — написав він. Коли фанати припустили, що це має відношення до її запеклої судової тяганини з колишнім чоловіком Бредом Піттом, майстер не витримав і заявив, що це жодним чином не пов’язано з колишнім чоловіком зірки.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини