Головна Шоу-бізнес 36 річна Адель, яка втратила 50 кг ваги, вдруге виходить заміж

36 річна Адель, яка втратила 50 кг ваги, вдруге виходить заміж

by admin

Співачка Адель зібралася виходити заміж. Ходять чутки, що знаменитість минулого тижня отримала пропозицію від свого бойфренда Річа Пола, з яким перебуває у стосунках з 2021 року.

В оточенні зірки кажуть, що весілля призначили на кінець 2025 року. Багато хто з шанувальників Адель був певен, що закохані вже побралися. 36-річна жінка сама спровокувала подібні розмови.

Торік восени вони з коханим відвідали шоу Алана Карра в Лос-Анджелесі. Коли ведучий запитав, чи є у залі заміжні, британка вигукнула, що вона нещодавно стала дружиною. Тож звідки й поширилися розмови про укладання шлюбу.

Насправді ж усе виявилося зовсім не так. Днями папараці хотіли зробити знімки співачки, а вона прикрила обличчя руками. Тут-то й стало видно величезну й дуже дорогу обручку на пальчику Адель.

Освідчився Річ у лондонському Тоттенхемі, коли вони тримали шлях туди. Це рідне місто знаменитості. Тож на тлі чуток, що Адель має намір повернутися до Великобританії, Пол і прийняв рішення саме тут попросити її руки й серця.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини