Головна Шоу-бізнес «Нічого не складається» — Добринін вперше назвав причину розлучення з Квітковою

«Нічого не складається» — Добринін вперше назвав причину розлучення з Квітковою

by admin

Український ведучий Нікіта Добринін вперше прокоментував, чому розлучився з блогеркою Дашою Квітковою.

У проєкті «Пісня мого життя» шоумен заявив, що кохання почало згасати. Він натякнув, що саме Даша була ініціатором розриву.

«На жаль, не хочеться, напевно, триматися сім’єю виключно заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, зрозуміло, що ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємні почуття. На жаль, інколи так складається, коли і почуття мають якийсь свій термін придатності. Можливо, ми йшли вінчатися, щоб оновити, закріпити, отримати якусь нову енергію. Але якщо й цієї нової енергії вже немає, на жаль, нічого не складається», — висловився Добринін.


Додав, що не шкодує про шлюб з Квітковою, оскільки в них народився син — Лев.

«Буду чесним, я дуже щасливий, що в Лева мама саме Даша. Я знаю, наскільки вона його любить, наскільки сильно вона вкладається. Це видно по дитині. Я ні про що не жалкую, тому що є він. І все, що відбувається в моєму житті і відбувалося в нашому житті, варте того моменту, який є зараз, — це наш син», — підсумував ведучий.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини