Головна Шоу-бізнес «Негарна і не вміє грати»: голлівудська продюсерка піддала критиці Сінді Свіні (фото)

«Негарна і не вміє грати»: голлівудська продюсерка піддала критиці Сінді Свіні (фото)

by admin

Сінді Свіні є однією з найбільш обговорюваних зірок. Останнім часом багато кінокритиків активно обговорюють її акторські здібності.

Одну з найгарячіших молодих молодих висхідних зірок Голлівуду Сідні Свіні нещодавно назвали «свідченням занепаду культури, що прокинулася». Але тепер акторка зазнала лютої критики з боку однієї з провідних продюсерок Голлівуду Керол Баум, повідомляє Daily Mail.

Продюсерка фільмів «Батько нареченої» і «Баффі — винищувачка вампірів» Баум, розмовляючи з оглядачкою Джанет Маслін, не стримувала себе, коли критикувала 26-річну акторку Сідні Свіні.

«Є акторка, яку зараз усі люблять. Це — Сідні Свіні. Я не розумію її. Я дивилася в літаку фільм «Люблю тебе ненавидіти» з її участю, тому що мені хотілося його подивитися. Я подивилася цей фільм, який неможливо дивитися», — заявила продюсерка.


Посилаючись на роботу в Школі кінематографічних мистецтв Університету Південної Каліфорнії, Баум додала: «Я сказала своєму класу: поясніть мені цю дівчину. Вона некрасива, вона не вміє грати. Чому вона така популярна? Ні в кого не було відповіді».

Баум була продюсеркою 34 фільмів, зокрема за участю Дженніфер Еністон, Майкла Дугласа і Доллі Партон, а минулого року опублікувала книгу під назвою «Креативне продюсування».

Свіні, яка прославилася завдяки серіалу HBO «Ейфорія», стала однією з найперспективніших акторок Голлівуду, знявшись за останні шість місяців у трьох фільмах: «Люблю тебе ненавидіти», «Мадам Павутина» і «Проклята діва». Але вона є однією з найбільш обговорюваних зірок, а коментарі Баум уособлюють дебати, що вирують серед голлівудських світил з приводу її акторських здібностей. Свіні продюсує свої власні фільми і, як очікується, зіграє головну роль у блокбастері Marvel «Жінка-павук», а також готується до римейку фантастичного бойовика Джейн Фонди «Барбарелла» 1968 року.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини